in

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Review

Cele mai bune părți ale seriei Uncharted

Seria Uncharted este una dintre cele mai populare și cunoscute din lume. Jocurile sunt despre istorie, vânătoare de comori și lupte împotriva unor șanse imposibile. Acestea te poartă într-o aventură palpitantă cu fiecare episod. Una dintre cele mai bune părți ale acestei serii este faptul că se clasează în mod constant aproape de top pentru grafică și designul sonor – cu alte cuvinte, acest joc vă va lăsa întotdeauna cu o experiență de neuitat, indiferent când sau unde îl jucați!

Jocurile Uncharted s-au vândut până acum în peste 28 de milioane de exemplare în întreaga lume – ceea ce este impresionant având în vedere că au fost lansate doar patru jocuri!

Nu vrei să ratezi această colecție dacă nu ai jucat încă niciunul dintre episoadele anterioare ale seriei. Aceasta include trei campanii precum și moduri multiplayer și conținut bonus.

Trilogia a fost remasterizată pentru această colecție, cu opțiunea de a juca jocurile în 1080p la 60 FPS – ceea ce reprezintă o mare îmbunătățire față de starea lor anterioară

Dacă sunteți un fan al seriei Uncharted, atunci cu siguranță veți dori să vedeți Legacy of Thieves Collection.

Acest set include campaniile single-player pentru Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves și Uncharted 3: Drake’s Deception, precum și moduri multiplayer și conținut bonus.

Cel mai bun lucru la această colecție este că vă permite să jucați întreaga saga Uncharted de la început până la sfârșit. Vei putea să revii la toate personajele și locațiile tale preferate și să experimentezi unele dintre cele mai palpitante secvențe de acțiune pe care franciza le are de oferit.

Singurul dezavantaj este că nu există conținut sau caracteristici noi incluse în această colecție. Așadar, dacă ați jucat deja aceste jocuri pe platformele anterioare, nu ai nici un motiv sa cumperi acesta ediție.

Cu toate acestea, dacă nu ai deja niciun joc Uncharted, Legacy of Thieves Collection este locul perfect pentru a face un salt în această serie. Vei primi trei jocuri pline de acțiune la un preț excelent.

V-am promis mai multe informații despre UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection!

Știm că mulți fani sunt la fel de încântați de această lansare ca și noi. Noul pachet remasterizat include două aventuri pentru un singur jucător din A Thief’s End (primul joc din serie) și The Lost legacy, care au fost lansate anul trecut; sunt acum gata pentru lista ta de jocuri, dacă jocul acesta  nu este suficient, imediat lansam si Halos…

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CE ESTE UN NFT? – O introducere în jetoanele nefungibile

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

Ciorbă de burtă vegană. Ciorbă de Pleurotus de post.