in ,

Rulourile vegane cu scorțișoară gata in 50 de minute

Deserturi Vegane

Rulourile vegane cu scorțișoară, simplu, rapid, la tine acasă !

Pe măsură ce veganismul devine tot mai popular, oamenii caută rețete noi și inovatoare pe care să le încerce. Această rețetă de rulouri vegane cu scorțișoară este perfectă pentru oricine dorește să își satisfacă pofta de dulce fără să se simtă vinovat. Cu câteva ingrediente simple, aceste rulouri cu scorțișoară sunt ușor de făcut și au un gust delicios!

Rulouri cu scortisoara de post

Nimeni nu poate rezista rulourilor calde și lipicioase cu scorțișoară direct din cuptor. Această rețetă este ușor de făcut și nimeni nu va ști vreodată că acestea nu au conținut unt sau ouă! Aluatul ar putea părea puțin lipicios la început, dar nu vă faceți griji – doar continuați să vă dați cu făină pe mâini și frământați timp de aproximativ cinci minute. După ce aluatul a terminat de crescut, tot ce trebuie să faceți este să-l întindeți, să-l ungeți cu unt vegan (sau alt unt alternativ), să-l presărați cu zahăr și scorțișoară, apoi să-l rulați!

Rulourile vegane cu scorțișoară sunt rețeta perfectă pentru oricine vrea să se răsfețe cu pofta de dulce fără să se simtă vinovat. Cu câteva ingrediente simple, aceste rulouri cu scorțișoară sunt ușor de făcut și au un gust delicios!

Pentru a face rulouri vegane cu scorțișoară, veți avea nevoie de:

-1 cană de apă caldă

-1/4 cană de zahăr

-1 linguriță de drojdie uscată activă

-3 căni de făină integrală

-1/2 linguriță de sare

-3 linguri de unt vegan, topit

-1/4 cană de zahăr brun, ambalat

-1 lingură de scorțișoară măcinată

Glazură:

-1 cană de zahăr pudră

-3 linguri de lapte de migdale sau alt lapte fără lapte

-1/2 lingurițe de extract de vanilie

Se amestecă împreună apa, zahărul și drojdia. Se lasă să stea cinci minute până când devine spumoasă. Se amestecă făina și sarea pentru a forma o bilă de aluat, apoi se frământă timp de 5 minute sau până când devine neted și elastic. Puneți aluatul într-un bol bine uns, întorcându-l pentru a acoperi toate părțile cu ulei. Se acoperă cu un prosop de bucătărie; se lasă să crească 1oră.

Se scufundă aluatul, se acoperă din nou bolul cu un prosop de bucătărie și se lasă să crească încă 30 de minute. Între timp, se combină zahărul brun, scorțișoara și untul topit într-un bol mic până se omogenizează. Ungeți o tavă de copt de 9×13 cu unt vegan. Turnați amestecul pe fundul formei de copt. Pregătiți două bucăți de hârtie pergament de dimensiuni mari. Se presară generos o parte din fiecare bucată cu făină.

Folosind hârtia de pergament presărată cu făină, întindeți aluatul pe o foaie de hârtie de pergament. Se presară cantități egale de amestec de zahăr și scorțișoară (aproximativ 1/4 de cană pentru fiecare rulou). Înfășurați aluatul în stil jeleu; începeți de la capătul cel mai îndepărtat de corp și se rostogolesc departe de tine.

Tăiați aluatul în bucăți egale, aproximativ 10 per rulou și puneți-le în tava pregătită (cu partea cu fructele în sus). Se taie o bucată mai mică de aluat și se face o spirală din ea. Așezați-o în centrul tăvii, deasupra rulourilor, cu spiralele îndreptate spre exterior. Se acoperă cu un prosop de bucătărie; se lasă să crească 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400°F. Coaceți rulourile cu scorțișoară 20 de minute, până când devin aurii.

Esti gata sa gusti “Rulourile vegane cu scorțișoară”

Amestecați zahărul pudră, laptele fără lapte și extractul de vanilie până la omogenizare. Se toarnă peste rulourile calde. Serviți imediat sau reîncălziți înainte de servire. Poftă bună!

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cum să fii vegan în România – feluri de mâncare din București

Moon Knight va fi cel mai bun film MCU de până acum