in

Moon Knight va fi cel mai bun film MCU de până acum

Marvel’s Moon Knight: tot ce trebuie să știi

Marvel’s Moon Knight

Viitorul film al studiourilor Marvel, Moon Knight, va fi cu siguranță un succes. Filmul este regizat de James Gunn și este programat să fie lansat în 2020. Moon Knight este un justițiar care suferă de tulburare de personalitate multiplă și luptă noaptea împotriva criminalității. Acest lucru creează un complot incredibil de interesant și unic, care va ține publicul lipit de scaunele lor.Se așteaptă ca filmul să aibă un buget mai mare decât majoritatea filmelor Marvel datorită scenariului său promițător. Se zvonește că scenariștii s-au inspirat din romane grafice de referință, precum “Alias” al lui Brian Michael Bendis Alții speră că va fi mai apropiat de tonul serialului Netflix “Daredevil”, aclamat de critici, care a devenit deja unul dintre cele mai bune adaptări Marvel.

Dacă sunteți entuziasmați de Moon Knight, așa cum sunt eu, fiți cu ochii în patru pentru orice trailer sau știri care vor veni de la San Diego Comic Con.

Până atunci, hai să ne uităm la câteva dintre motivele pentru care acest film va fi minunat.

În primul rând, James Gunn îl regizează. Doar acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a te entuziasma. Omul și-a dovedit calitățile cu filme precum “Gardienii galaxiei” și mai recentul său film “The Belko Experiment”. Se pricepe foarte bine să livreze filme pline de acțiune și, în același timp, să le injecteze umor, emoție și profunzime.

Aceasta este de fapt a doua oară când James Gunn regizează un film Marvel, după filmul din 2012Gardienii Galaxiei.

Moon Knight este un personaj foarte interesant de studiat din punct de vedere psihologic, deoarece suferă de o tulburare de personalitate multiplă. Filmul va trebui să echilibreze între toate personalitățile sale diferite, precum și lupta pentru a menține persoana care nu luptă împotriva crimei, ci și pentru a găsi dragostea și fericirea. Acest lucru va crea o dinamică incredibil de interesantă întrediferitele personaje, creând profunzime chiar și pentru cele mai neînsemnate personaje.

Ca în cazul majorității filmelor Marvel, Moon Knight va include mult umor. Dar acolo unde unii ar putea crede că acest lucru ar putea strica filmul, vă asigur că nu va fi deloc deplasat. De exemplu, atunci când publicul crede că este mort într-o scenă, “Moon Knight” va reapărea brusc. Acest element umoristic al personajului său va fi un adaos binevenit în film, mai ales având în vedere că fără el ar fi o poveste destul de sumbră.

Costumul lui Moon Knight este, probabil, unul dintre cele mai iconice din toate benzile desenate. Ca atare, fanii abia așteptau ca studiourile Marvel să ofere acestui personaj unapariție live-action. Cred că costumul din film va fi grozav, mai ales cu toate capacitățile CGI pe care studiourile Marvel le-au dezvoltat de-a lungul anilor de filmare.

Iată ce așteptați – o privire în costumul lui Moon Knight! Iată câteva imagini scăpate de pe vremea când încă se filmau.

Asta e tot pentru acum. Sunt sigur că vor mai fi și alte actualizări interesante de la San Diego Comic Con 2019, așa că rămâneți cu noi!

Moon Knight este un justițiar care luptă noaptea împotriva criminalității și suferă de o tulburare de personalitate multiplă. Filmul va fi regizat de James Gunn și este programat să fie lansat în 2020. Viitorul film al studiourilor Marvel, Moon Knight, va fi cu siguranță un succesla la lansarea sa în 2020. Filmul va avea un buget mai mare decât majoritatea filmelor Marvel datorită scenariului promițător și faptului că va fi regizat de favoritul fanilor, James Gunn. Se așteaptă ca acesta să aibă un ton asemănător cu cel al serialului Daredevil de pe Netflix, aclamat de critică – un serial care a devenit deja una dintre cele mai bune adaptări Marvel.

Moon Knight va fi cel mai bun film MCU de până acum. Filmul va fi regizat de James Gunn, care este cunoscut pentru munca sa la Guardians of the Galaxy și Slither. Din distribuție fac parte actori foarte talentați, printre care Jake Gyllenhaal, care va interpreta rolul principal. Moon Knight urmărește povestea unui justițiar care suferă de tulburare de personalitate multiplă și care luptă noaptea împotriva criminalității. Acest film întunecat și curajos va fi cu siguranță un succes pentru fanii Marvel din întreaga lume. Abia așteptăm să îl vedem!

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rulourile vegane cu scorțișoară gata in 50 de minute

5 lucruri romantice pe care să le faci pentru persoana iubită de Valentine’s Day