in

Cum Să Pui Corect Sare în Supa – Gresala pe care o fac toate gospodinele

Când sărezi supa, urmează acești pași simpli:

Cum Să Pui Corect Sare în Supa

Este o greșeală pe care orice gospodină o face la un moment dat – adăugarea de sare în supă prea devreme. Dar este o rezolvare ușoară și, cu puțină practică, veți putea să sărați supa așa cum trebuie de fiecare dată.

Supa este unul dintre cele mai ușor de preparat feluri de mâncare, dar poate fi și unul dintre cele mai dificile, deoarece obținerea condimentelor potrivite poate fi dificilă. Sarea este un ingredient cheie în supă, dar dacă o adaugi prea devreme, supa ta va sfârși prin a fi prea sărată.

Când sărezi supa, urmează acești pași simpli:

1. Sărați supa la sfârșitul procesului de gătire, după ce a terminat de fiert pe aragaz. Dacă ați lăsat-o deja să se gătească timp de 30 de minute sau mai mult, acest lucru poate părea o așteptare prea mare, dar nu uitați că dacă așteptați să adăugați sarea până acum veți asigurară săturarea supei să fie perfectă.

2. Adăugați un vârf de cuțit de sare pentru a vedea ce gust are și amestecați bine. Dacă doriți mai multă, nu ezitați să adăugați încă un vârf de cuțit în acest moment. Cu toate acestea, nu uitați că unele supe se servesc cel mai bine fără adaos de sare deloc – dacă acesta este cazul, continuați să gătiți fără a adăuga sare.

3. Dacă doriți, puteți adăuga câteva picături de suc de lămâie în supă în acest moment – va ajuta la evidențierea tuturor aromelor și o va face și mai delicioasă.

4. Opriți focul și serviți imediat!

Variind cantitatea de sare adăugată veți obține rezultate diferite.

De exemplu, dacă adăugați două linguri de sare la o oală de supă, aceasta va fi cu siguranță prea sărată. Cu toate acestea, adăugând doar un vârf de cuțit, vă puteți asigura că supa dvs. are gustul perfect și nu devine necomestibilă.

Primul plan al linguri cu supă de pui cu legume și mărar

Sărarea corectă a supei – Greșeala pe care o fac toate gospodinele

Supa este un fel de mâncare versatil care poate fi adaptat pentru a se potrivi oricărui palat sau ocazie. Iată câteva sfaturi pentru a adăuga varietate la rețetele de supă:

1. Încercați să folosiți diferite tipuri de carne sau fructe de mare în supă. Acest lucru poate adăuga aromă și profunzime supei dvs. și poate fi o modalitate excelentă de a folosi resturile.

2. Adăugați diferite legume în supa dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a introduce noi arome și texturi în felul dvs. de mâncare și poate fi, de asemenea, o modalitate sănătoasă de a vă lua doza zilnică de legume.

3. Folosiți diferite ierburi și condimente pentru a vă condimenta supa. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga aromă fără a folosi prea multă sare și, de asemenea, vă poate ajuta să vă personalizați supa pentru a se potrivi gustului dvs. specific.

4. Pentru supe cremoase, încercați să folosiți diferite tipuri de lapte sau smântână pentru a face supa de bază. Aceasta nu este doar o modalitate excelentă de a obține mai mult calciu în dieta dumneavoastră, ci poate fi și foarte aromată.

5. Încercați să adăugați câteva ingrediente crude la sfârșitul gătitului pentru un gust mai proaspăt și o textură îmbunătățită! -cum se face Supa este un fel de mâncare versatil care poate fi adaptat pentru a se potrivi oricărei ocazii.

Supa nu este doar o masă delicioasă și ușor de preparat, ci și una sănătoasă. Este o modalitate excelentă de a vă lua doza zilnică de legume și este perfectă pentru acele zile reci de iarnă când aveți nevoie de ceva cald și reconfortant. Așa că, data viitoare când vă este foame, de ce nu încercați să preparați o supă? Nu veți regreta!

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bulgaria și România sunt obligate să aleagă între NATO și Rusia