in

Ciorbă de burtă vegană. Ciorbă de Pleurotus de post.

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

Reteta rapida, este gata in 30 de minute

Ciorba de burtă vegană sau Ciorba de Pleurotus este o mâncare tradițională românească făcută din ciuperci, legume, sare și apă. Se servește întotdeauna după prânz, duminica sau în orice altă zi în care oamenii nu lucrează. Fiind una dintre cele mai delicioase mâncăruri vegane, merită să o încercați dacă sunteți în căutarea a ceva diferit!

Supa preferatele a studenților și cercetătorilor

Această supă a devenit una dintre preferatele studenților și cercetătorilor, deoarece este atât nutritivă, cât și ușor de preparat. Tot ce trebuie să faceți este să adunați ingredientele- ciuperci, frunze de varză, cartofi, morcovi, rădăcină de țelină- tăiați-le în bucăți mici și adăugați-le în apă clocotită cu sare. Timpul de gătire variază în funcție de legumele pe care le folosiți; dar în general este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru ca toate legumele să se înmoaie frumos și absorbiți aromele. Odată ce legumele sunt gata, le puteți servi cu o garnitură de usturoi și ulei de măsline sau maioneză vegană, dacă doriți. De asemenea, puteți adăuga și puțin pătrunjel tocat pentru a le da un plus!

Studiile arată că această supă este bogată în proteine și minerale precum fierul, potasiul și fosforul; cu un conținut scăzut de cantități de grăsimi și carbohidrați. De asemenea, este bogat în fibre alimentare, care ajută la digestie și gestionează nivelul colesterolului din sânge. În plus, acest fel de mâncare are un conținut scăzut de calorii, ceea ce îl face rețeta perfectă pentru orice zi de post!

Cum se prepară supa

Ingrediente:

– 1/2 kilogram de ciuperci (pleurotus)

– 1/2 ceapă mare

– 2 căței de usturoi

– 1 tulpină de țelină

– 1 morcov mare

– 1 cartof mic

– Sare și piper negru după gust

– 4 căni de bulion de legume sau apă

1. Se spală ciupercile și se taie tulpinile tari. Tăiați grosier ciupercile în bucăți mai mici

2. Se curăță și se taie ceapa. Se zdrobesc și se toacă mărunt cățeii de usturoi. Tăiați tulpina de țelină în bucăți mici. Decojiți și tăiați morcovul în bucăți mici. Tăiați cartoful în bucăți mici

3. Adăugați toate legumele tocate împreună cu sarea și piperul în apa care fierbe. Se aduce la fierbere, se acoperă cratița și se reduce focul. Se fierbe la foc mic timp de 15-20 de minute, până când toate legumele sunt moi.

4. Se servesc cu usturoi (sau maioneză vegană) și ulei de măsline

Ciorba de pleurotus este o mâncare tradițională românească preparată din ciuperci, legume, sare și apă. Se servește întotdeauna după masa de prânz, duminica sau în orice altă zi în care oamenii nu lucrează. Fiind unul dintre cele mai delicioase feluri de mâncare vegană, merită încercat dacă sunteți în căutarea a ceva diferit!

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Review

Facebook renunță la planurile de a crea o criptomonedă